(ВІДЕО) Зберегти життя в аварійних ситуаціях

НАЗАД
27 вересня 2022 13:27

Морські прикордонники опановували курс практичних та теоретичних занять з боротьби за живучість корабля.

А також вивчили порядок використання рятувальних засобів та застосування індивідуальних засобів захисту органів дихання, очей, шкіри від різних чинників ураження аварій.

Під час тренувань, захисники відшліфували дії швидкої евакуації у разі загрози їхньому життю та здоров’ю. Цей курс сприяє якісній фаховій та психологічній підготовці морських прикордонників. Практична частина курсу була реалізована в умовах максимально наближених до реальних. У ході заняття, військовослужбовці виконали декілька способів боротьби з відкритим вогнем, із застосуванням вогнестійких костюмів з балонами, наповненими повітрям. Пройшли задимлене приміщення, в якому знайшли непритомного постраждалого та врятували йому життя.

«Якщо борт корабля пошкоджено, відсіки миттєво наповнюються водою, у нас є декілька хвилин, щоб відреагувати на небезпеку, побороти водну стихію та врятувати життя собі та побратимам», - стверджує мобілізований морський прикордонник Аркадій Топал.

Програму підготовки, де основним елементом є боротьба за живучість, проходить кожен морський прикордонник: від матроса до командира, що ще раз підтверджує важливість та необхідність опановування вкрай необхідними навичками, задля збереження життя особового складу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси